Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Kiedy grajom ? Może na ten weekend?
mnie w najbliższą sobotę nie ma, chyba że piątek ale Andrzej raczej nie może w ten weekend
Na tę chwilę (4 czerwiec) tworzę, gdy tylko znajdę choć odrobinę czasu. Jak skończę to napewno dam znać i zorganizujemy sesję. Na razie nic więcej nie mogę powiedzieć.
Jeśli chodzi o czerwiec, to jestem jak coś niedostępny od 24 czerwca do 8 lipca
Chciałbym zaproponować ostrożny termin następnej sesji na 15 czerwiec z możliwością przesunięcia na 22. Co o tym myślicie?
...a mógłby być za tydzień wyjątkowo piątek (14-tego)? W sobotę (15-tego) nie wiem czy będę dostępny. 22-go póki co jest też ok.
Tak jak zaznaczyłem termin 15 (piętnastego) jest wysoce prawdopodobny. Niestety w piątek nie dam rady. Także wstępnie proponuję 22 (dwudziestego drugiego).
22 , 15 obchodzimy Maciasowe na które przy okazji zapraszam. O 13 na cmentarzu i na 16-17 w Motopub
To zostają tylko piątki albo niedziele póki co... albo najbliższa sobota ale wówczas ja mogę jakby później zacząć, bo mam grilla u znajomych, więc 20-21??? Pojechałbym rowerem to nie piłbym i pewnie wcześniej udałoby mi się wyjść... i później można co najwyżej ewentualnie dłużej pograć do 4-5??? Paweł wytrzyma? zresztą nie wiem jak tam z czasem stoicie...? dawajcie znać co tam myślicie
Znaczy wszystko jasne. W tym miesiącu sesji nie będzie. Także proszę podawać jakieś terminy w lipcu.
Tak przy okazji to Maciasowe to ma być piętnastego czy dwudziestego drugiego?
15 .
Wiadomość dodana po 01 min 56 s:
Także 22 i okolice możemy grać. Wersja dla Ottona piętnastego czerwca jest maciasowe a dwudziestego drugiego nie jest maciasowe xd
crap... za stary jestem na te młodzieżowe skróty...
To gramy 22-go czerwca w sobotę w takim razie; Andrzej szykuj się!
Szkoda tylko że Maciasowe mi przepadnie; ale będę do Was dzwonił wieczorem może uda się spotkać jak jeszcze będziecie po 20-stej...
Czy to jest oficjalne stanowisko wszystkich graczy, czy tylko pragnienie Ottona?
co Wy z tym "Ottonem"? - ja jestem Otto! Niom mrufa pisał wyżej, że tak - jest chętny na granie; a Pawła trzeba przymusić albo ostatecznie się spytać...
Stawię się gotowy i nieprzymuszony
Jest jeszcze opcja piątkowa jaskbyście chcieli
...w piątek niby mecz jest ale... dostosuję się; piątek i sobota mi pasuje.
Czyli sesja odbędzie się 22 czerwca w sobotę. Świetnie.
gites... daj znać o której do Ciebie zajść; chyba że kombinujemy alternatywny transport (Może Donka by po nas przyjechała???)
Dajta mi czas do jutra na określenie konkretnej godziny bo w sobotę młody wraca z obozu i nie wiem o której go bedę musiał odebrać a widełki są od 13 do 18 teoretycznie.
Okej. Daj znać. Bo ja i tak nie będę mógł wcześniej jak koło 18. No może 17.30.
A z tym alternatywnym transportem do dobry pomysł. Także rozmawiaj z D.
ok, Donka może po nas zajechać ale...
najpewniej będzie czterech chłopa (Łukasz chyba chce jechać), więc:
1. trzy osoby na powrocie do Fast gnieżdżą się z tyłu; chyba że...
1a. Łukasz zostanie jak ostatnio...
2. Mruf musiałby by nas Wszystkich zgarnąć jadąc po młodego; ale wówczas to jest 6 osób - czy damy radę?
Strony: 1