Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Uważam, że ostatnia minikampania wyszła nam całkiem nieźle. Jednak są pewne niedociągnięcia.
1. Nie powinienem traktować Felixa ulgowo podczas rozmowy z Orfiliuszem. Chłop, do tego potencjalny czarownik, nie może grozić Licencjonowanemu Czarodziejowi.
2. Dałem ciała podczas „śledztwa” w Gnojnie. Powinienem dać Wam bawić się w odgrywanie a nie rozegrać tego jako minigra.
3. Czuję taki trochę niedosyt gdy rozwiązywaliście zagadkę w Wieży maga. Teoretycznie wszystko zostało Wam wyjaśnione (zasady) jednak mimo to nie byliście do końca zadowoleni.
4. Trochę nie do końca dobrze rozegrałem „kuszenie Felixa”. Ale mam nadzieję, że ostatnia aktualizacja tych wydarzeń poprawi ten epizod.
Mam do Was serdeczną prośbę. Jeżeli uważacie, że coś było nie tak i należy to zmienić, to napiszcie mi. Postaram się coś z tym zrobić.
Właściwie to ja mam tylko jedną uwagę. Finał ostatnie sesji był dyskusyjnie epicki... Wiadomo, że ciężko było by opisywać tak duże starcie ale to aż się prosiło o rozegranie tego jako zwykłe rpg a nie grę strategiczną. Gracze musieli by dać z siebie max , leciały by pewnie pepeki etc. a tak zostaliśmy kartonikiem z + k6. Został lekki głód krwi i flaków . Tak czy siak było kozacko.
Rozumiem Twój punkt widzenia i zgadzam się z nim. Niestety jak sam zauważyłeś niemożliwością było by prowadzenie takiego starcia RPGowo. Także trzeba będzie nad tym popracować.
PS. Zawsze możemy spróbować rozegrać tę bitwę RPGowo. Ciekawe jak to nam wyjdzie?
Strony: 1