Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie ukrywam że zdecydowanie lepiej było by gdzieś w pierwszej połowie marca bo potem mam targi etc i chyba święta jakoś wypadają na przełomie no i chyba wszyscy są ciekawi w jakie gówno żeśmy wpadli tym razem .
Specjalnie nie podaję kolejnego terminu sesji. Wiąże się to z tym, że słabo teraz stoję z czasem i nie wiem kiedy był bym w stanie przygotować wam coś ciekawego. Z drugiej strony nie wiem, w którą stronę chcieli byście iść. Dlatego założyłem nowy wątek: Gdzie prowadzi portal? Na pewno poinformuję Was, gdy tylko coś przygotuję.
Możemy grać 2-go marca... jakoś tylko muszę pomóc Dżejowi z czasem... dawaj znać!
Wiadomość dodana po 16 h 01 min 52 s:
9-go marca jak coś to jedziemy do Druskiennik na weekend; więc mnie nie ma... Przy okazji, może ktoś chce dołączyć na ochlaj i baseny???
więc zostaje 2 i 16 jak coś
chyba, że w piątek 8-go ewentualnie...
Dżej Dżej ! Jesteś ?
Na tę chwilę nic Wam nie przygotowałem. A z czasem cieniutko jest.
No chyba, że rozegralibyśmy bitwę finałową na zasadach RPG. I wtedy zobaczylibyśmy co z tego wyjdzie.
Ja jestem na tak! Żeby ułatwić orientację mogę dać figurki, mam ich jeszcze trochę .
eeeeeeee to już lepiej w Zombiaki zagrać albo w Talizman albo w Alchemików...
Nie bój się. Żartowałem z tymi ppkami. Z drugiej strony dla tak epickiej bitwy w tak ważnym momencie wart.o nawet stracić postać
nie mogę stracić postaci... jeszcze Anki nie odszukałem, ani nawet nie ożeniłem się z ukochaną z Gnojna...
No to decydujcie. Czy chcecie rozegrać jeszcze raz tę bitwę na figurki czy nie. No i trzeba ustalić termin, biorąc pod uwagę, że zajmie to na pewno bardzo dużo czasu.
Ja na powtórkę bitwy.
1)Starą bitwę papierową ładnie można wpleść w prorocze wizje Feliksa ( stoczone we śnie dzięki czemu nie stracimy ostatniej sesji, a ja to mogę poświęcić nawet xp i kupić sobie czar pozwalający na wgląd w przyszłość " jakaś wizja amin czy jakoś tak z)). Rozegranie bitwy na zasadach rpg wbrew pozorom dla mojej postaci może być dość ważne pod względem jej losów. Nie ukrywam, że po cichu liczyłem na zdobycie szacunku i potwierdzenie umiejętności w oczach Orfiliusza a w drugą stronę ta pierdoła mogła by odzyskać szacunek w moich oczach pokazują odwagę i moc w bitwie, (opytmistycznie zakładam, że jest szansa na przeżycie xd ) , co jednak może skierować moją postać w "w czułe " objęcia kolegiów magii.
2) Kartonikowy wynik starcia nie daje szans na szereg rozwinięć fabuły i nawiązanie znajomości które mogą rzutować na przyszłość drużyny ( dowódcy odziałów , zwykli żołnierze, efly etc. ) Otto mógłby zacząć zyskiwać sławę i szacunek na którym mu zależało.
3) Jest to doskonała okazja na wprowadzenie nowego gracza o którym mówił Paweł ( w naszej hordzie może znaleźć się dosłownie każdy, przy okazji ostre mordobicie to zawsze dobry turtorial )
4) Zapewne udało by sie nam mocniej poszerzyć wiedzę na temat kręgu i portalu a także dziada i jego roli w lesie, że o chaotyku nie wspomnę
5) Jeśli wygramy Gnojno będzie ocalone na 100% i to główny zysk
Wiadomość dodana po 5 h 54 min 45 s:
także proponowałbym 8 marca wieczorkiem 18-19 tak żeby po robocie spokojnie się wyrobić i rozegrać samą bitwę,Może nie zajmie tak długo jak może się wydawać.
ok, ale bez straty PP
Ad. 1)
Ten punkt pozostawiam do przyszłej dyskusji.
Ad. 2)
Nie ma sesnsu. Przecież wszyscy żołnierze i ich dowódcy zginęli.
Ad. 3)
Koncept dobry, jednak nie pozwoli "Nowemu" doświadczyć wspaniałości systemu. Bo to tylko walka będzie.
Ad. 4)
Nie wiem w jaki sposób bitwa miała by Wam w tym pomóc.
Ad. 5)
Zgadzam się całkowicie.
Myślę, że to dobry termin. Im wcześniej tym lepiej.
A i dobrze by było przygotować stół, figurki, itp.
To ja to poogarniam. Od 16 jestem dostępny
Wiadomość dodana po 18 h 36 min 58 s:
Paweł nie ma czasu w piątek ( dodatkowo to dzień samic więc wpierdol murowany ). Proponuje przełożyć to na przyszłą sobotę/piątek jednak
O. Rzeczywiście.
A zatem 16?
Panowie, przepraszam że tak późno, ale ja nie mogę 8 marca. Będę w Warszawie. Proszę kolejny wolny termin, w zamian za wyrozumiałość obiecuje rzucać kostkami najlepiej jak potrafie.
CZyli 16
Dobra, ja będę grał postacią Pawła...
Wiadomość dodana po 01 min 08 s:
Andrzeju, zajść do Ciebie przed 16?
Ja tam zrozumiałem, że to 16 (szesnastego) marca a nie na 16 (szesnastą).
nie przepadam za młodzieżowymi powiedzeniami/skrótami ale tu jak ulał pasuje... LOL
Panowie, 16 marca konkurencyjna impreza z magia i miecz, a kiedy poznamy dalsze losy naszych bohaterów (właściwie to zagubionych chłopców aspirujacych do miana bohatera).
Strony: 1